Nagradni konkurs za izbor preduzetnice godine

Bez autora
Jun 23 2011

Oportjuniti banka raspisuje nagradni konkurs za izbor preduzetnice godine, namenjen ženama vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva. Ove godine nagradni konkurs se realizuje pod nazivom „Žena za 5", a pobednici konkursa će biti uručena nagrada u vrednosti od 500.000 dinara za namensko investiranje u razvoj i unapređenje vlastitog poslovanja.Oportjuniti banka je deo međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija Oportjuniti internešenel, jedne od vodećih globalnih institucija u oblasti mikrokreditiranja.

Nagradni konkurs za izbor preduzetnice godineOportjuniti banka raspisuje nagradni konkurs za izbor preduzetnice godine, namenjen ženama vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Ove godine nagradni konkurs se realizuje pod nazivom „Žena za 5", a pobednici konkursa će biti uručena nagrada u vrednosti od 500.000 dinara za namensko investiranje u razvoj i unapređenje vlastitog poslovanja.

O konkursu će, kako je saopštila banka, biti više reči sutra, na konferenciji za novinare.

Oportjuniti banka je deo međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija Oportjuniti internešenel, jedne od vodećih globalnih institucija u oblasti mikrokreditiranja.

Oportjuniti internešenel je osnovana 1971. godine, a danas je mreža prisutna u 27 zemalja širom sveta i ima preko milion klijenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik